אוזו פלומארי אדולו -צילום יחצ

הסקוטית, חטיבת היין והאלכוהול מבית ישרקו, משיקה לראשונה בישראל את האוזו המוביל בעולם, בגרסת פרימיום – אוזו פלומארי אדולו בהכשר מאור הכשרות ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

אוזו פלומארי אדולו  מיוצר בכפר פלומארי – בירת האוזו של האי לסבוס, המקום בו מייצרים את האוזו הטוב ביותר ביוון! השם "אדולו" מתייחס לחלק הטהור ביותר של האוזו המזוקק – "לב הזיקוק". תהליך הייצור כולל זיקוק משולש ייחודי באמצעות דודי זיקוק עשויים נחושת משנת 1911. בתהליך דומה לזה של ייצור ג'ין, התיבול של התזקיק מתבצע בתהליך דומה לג'ין עם יותר מ-15 חומרי גלם בוטניים, ביניהם: אניס אורגני מליסבורי, מלח משדות המלח קלוני, מים זכים מנהר סדונטס, הל ירוק, קינמון, מוסקט ועוד. תהליך הזיקוק איטי, על אש נמוכה המוזנת בעץ זית.

לפלומארי אדולו ניחוחות של קינמון, אניס, קמומיל ושומר, טעם חצי יבש עם גוף מלא ומרקם חלק, עגול ושמנוני עם סיומת מתקתקה קלה.

אופן ההגשה המומלץ, כמו ביוון: יחס של 1/3 אוזו, 2/3 מים קרים. ניתן להגיש גם בקוקטייל וחשוב להגיש לצד אוכל.

 אחוז אלכוהול: 42% אלכוהול.

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ומאור הכשרויות.

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן