פסטה בריאות צילום יחצ

מי אמר שפסטה ובריאות לא הולכים יחד? המתכון החדש מאת ורוניקה מייזלר , דיאטנית קלינית ויועצת לחברת הרבלייף משלב בין חומרי גלם טריים, טעמים ים-תיכוניים ורוטב קליל שמלטף את הלשון, ומוכיח שפסטה יכולה להיות גם חטובה וגם טעימה.

 פסטה בריאות:

(סקיני פסטה בשילוב עם פסטה רגילה עם פטריות וקישואים, 2-3 מנות)

 רכיבים:

  • 1  חבילת סקיני פסטה (מסונן)
  • 100  גרם פסטה רגילה (לא מבושלת)
  • סלסלת פטריות טריות-חתוכות לרבעים
  • 4  קישואים-חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • ½  כפית מלח
  • ¼  כפית פלפל שחור גרוס
  • 1-2 כפות פרמז'ן מגורד
  • אופציונלי: 1-2 כף עלי בזיליקום.
  • אופציונלי: מעט גרידת לימון טרייה או מיץ מחצי לימון בסוף

    פסטה בריאות צילום יחצ

אופן ההכנה:

  1. לבשל את הפסטה הרגילה עד לדרגת אל-דנטה (רכה מבפנים, אבל עדיין מעט מוצקה במרכז), לסנן ולשטוף במים קרים.
  2. במחבת רחבה, לחמם שמן זית ולהוסיף את השום. לטגן 30 שניות בלבד, עד שמפיץ ניחוח.
  3. להוסיף את הפטריות ולטגן על אש בינונית־גבוהה עד שהן מזהיבות ומשחררות נוזלים.
  4. להוסיף את הקישואים, לערבב ולטגן עוד כ־5–6 דקות עד שמתרככים מעט אך שומרים על מרקם.
  5. לתבל במלח, פלפל (בזיליקום).
  6. להוסיף את הסקיני פסטה ואת הפסטה הרגילה, לערבב היטב ולהמשיך לבשל עוד 2–3 דקות עד שהכול מצופה היטב ברוטב הירקות.
  7. לכבות את האש, להוסיף פרמזן וגרידת לימון, לערבב בעדינות.
  8. לטעום, לתקן תיבול, ולהגיש חם עם פטרוזיליה טרייה.

בתיאבון 🙂

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן