יצרנית המיצים הטבעיים "פרימור" מגישה מתכון קליל וטעים לכל המשפחה: עוף סיני בזיגוג אשכוליות אדומות
חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון מקורי וטעים לרגל החופש הגדול: עוף סיני בזיגוג אשכוליות אדומות. מנה בסגנון אסיאתי, בשילוב מיץ אשכוליות אדומות המעניק למנה ארומה וטעם מיוחדים. המנה קלה להכנה, מתאימה לארוחת צהריים או ערב להנאת כל המשפחה.
חופש גדול בטוח ומהנה!
מצרכים (לכ-2-3 מנות):
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות
3/4 כוס קמח או קורנפלור (לגרסה ללא גלוטן)
1/2 כוס שמן לטיגון חצי עמוק
לזיגוג:
1 כוס מיץ אשכוליות אדומות סחוט טבעי של "פרימור"
2 כפות חומץ אורז
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1/4 כוס רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
1.5 כפות קורנפלור
3 כפות מים
להגשה:
1 כף שומשום
2 בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:
- מכינים את העוף: טובלים את חתיכות העוף בקמח או קורנפלור ומנערים את העודפים.
- מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את חתיכות העוף עד להזהבה יפה מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
- מכינים את הזיגוג: מערבבים באותה מחבת את כל מרכיבי הזיגוג, למעט הקורנפלור והמים, ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. טועמים ומתקנים את הטעמים.
- מערבבים בקערית את הקורנפלור והמים לתערובת חלקה. מוסיפים את התערובת למחבת, מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקות עד שהזיגוג מתחיל להסמיך.
- מוסיפים את חתיכות העוף לזיגוג ומקפיצים למשל כמה דקות עד לכיסוי אחיד ומבריק מכל הצדדים.
- מפזרים מעל העוף שומשום ובצל ירוק ומגישים.