מתכון בצק עוגיות המקורי של בן אנד גריס צילום רובי מיכאל

רובי מיכאל בשיתוף בן & ג'ריס מדגים בסרטון שלב אחר שלב כיצד להכין את המתכון הביתי לנשנוש מושלם בגודל ביס או לאפיית עוגיות 

מתכון בצק עוגיות המקורי של בן אנד גריס צילום רובי מיכאל

"בצק עוגיות" של בן & ג'ריס הוא אחד מסימני ההיכר הייחודיים והבולטים של הגלידה האהובה. ניתן למצוא מגוון רחב של מוצרי "בצק עוגיות" של בן&ג'ריס בשוק, החל מהפיינט בצק עוגיות, סנד-וויץ' בצק עוגיות, שלגון פיס פופ בצק עוגיות וגם את הפיסס בצק עוגיות, חטיפי בצק עוגיות שהשיקו לאחרונה בן & ג'ריס, בגודל ביס עם ליבת בצק עוגיות.

אוהבי הבצק עוגיות בוודאי יסכימו שתמיד יהיה להם מקום לעוד, ואם אפשר ליהנות מעוד בצק עוגיות, אז למה לא. הם ישמחו לגלות כי בן & ג'ריס שיתפו לאחרונה, יחד עם רובי מיכאל, את המתכון המקורי – רק של הבצק האייקוני ואהוב, הייחודי כל כך לגלידת בן&ג'ריס.

מתכון בצק עוגיות המקורי של בן אנד גריס צילום רובי מיכאל

מדובר במתכון קל להכנה ובטוח לאכילה גם ללא אפיה של הטעם האהוב והמתוק, לנשנוש מושלם, תוספת אקסטרה של בצק לגלידה האהובה, או כבסיס לאפיית עוגיות.

המצרכים:

כוס קמח לבן מפוסטר – 140 גרם

כוס סוכר חום דמררה – 200 גרם
120 גרם חמאה קרה
2 כפות שמנת מתוקה – 20 גרם
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח דק
חצי כוס שוקולד צ׳יפס – 75 גרם

 אופן ההכנה וזמן הכנה : 15 דקות

  1. ראשית נפסטר את הקמח.
    מחממים תנור על 120 מעלות טורבו.
    במגש מרופד נייר אפייה מרדדים את הקמח ומכניסים לתנור למשך 12 דק׳, לאחר 6 דק׳ יש לערבב עם מזלג את הקמח ולהמשיך עוד 6 דק׳ בתנור.
    מוציאים את הקמח המפוסטר לצינון של כ-15 דק׳ ועד לטמפ׳ החדר.

 

  1. בקערה של המיקסר שופכים כוס סוכר וקוביות של חמאה קרה. מפעילים את המיקסר על מהירות איטית יחד עם וו פדל עד לקבלת תערובת קלילה ורכה.

 

  1. מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומלח. ממשיכים ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. עוצרים ומוסיפים את הקמח המפוסטר פנימה. מפעילים את המיקסר בחזרה עד לקבלת בצק.

 

  1. מוסיפים את השוקולד צ׳יפס, ערבוב אחרון וסיימנו!

 

  1. מגישים ונהנים! ניתן לאכול מיד או לשמור במקרר בקופסה אטומה עד שבוע או חצי שנה במקפיא.

ואם תרצו, אפשר גם לאפות ולאכול כעוגיות.

מתכון בצק עוגיות המקורי של בן אנד גריס צילום רובי מיכאל

 

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן