רובי מיכאל בשיתוף בן & ג'ריס מדגים בסרטון שלב אחר שלב כיצד להכין את המתכון הביתי לנשנוש מושלם בגודל ביס או לאפיית עוגיות

"בצק עוגיות" של בן & ג'ריס הוא אחד מסימני ההיכר הייחודיים והבולטים של הגלידה האהובה. ניתן למצוא מגוון רחב של מוצרי "בצק עוגיות" של בן&ג'ריס בשוק, החל מהפיינט בצק עוגיות, סנד-וויץ' בצק עוגיות, שלגון פיס פופ בצק עוגיות וגם את הפיסס בצק עוגיות, חטיפי בצק עוגיות שהשיקו לאחרונה בן & ג'ריס, בגודל ביס עם ליבת בצק עוגיות.
אוהבי הבצק עוגיות בוודאי יסכימו שתמיד יהיה להם מקום לעוד, ואם אפשר ליהנות מעוד בצק עוגיות, אז למה לא. הם ישמחו לגלות כי בן & ג'ריס שיתפו לאחרונה, יחד עם רובי מיכאל, את המתכון המקורי – רק של הבצק האייקוני ואהוב, הייחודי כל כך לגלידת בן&ג'ריס.

מדובר במתכון קל להכנה ובטוח לאכילה גם ללא אפיה של הטעם האהוב והמתוק, לנשנוש מושלם, תוספת אקסטרה של בצק לגלידה האהובה, או כבסיס לאפיית עוגיות.
המצרכים:
כוס קמח לבן מפוסטר – 140 גרם
כוס סוכר חום דמררה – 200 גרם
120 גרם חמאה קרה
2 כפות שמנת מתוקה – 20 גרם
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח דק
חצי כוס שוקולד צ׳יפס – 75 גרם
אופן ההכנה וזמן הכנה : 15 דקות
- ראשית נפסטר את הקמח.
מחממים תנור על 120 מעלות טורבו.
במגש מרופד נייר אפייה מרדדים את הקמח ומכניסים לתנור למשך 12 דק׳, לאחר 6 דק׳ יש לערבב עם מזלג את הקמח ולהמשיך עוד 6 דק׳ בתנור.
מוציאים את הקמח המפוסטר לצינון של כ-15 דק׳ ועד לטמפ׳ החדר.
- בקערה של המיקסר שופכים כוס סוכר וקוביות של חמאה קרה. מפעילים את המיקסר על מהירות איטית יחד עם וו פדל עד לקבלת תערובת קלילה ורכה.
- מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומלח. ממשיכים ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. עוצרים ומוסיפים את הקמח המפוסטר פנימה. מפעילים את המיקסר בחזרה עד לקבלת בצק.
- מוסיפים את השוקולד צ׳יפס, ערבוב אחרון וסיימנו!
- מגישים ונהנים! ניתן לאכול מיד או לשמור במקרר בקופסה אטומה עד שבוע או חצי שנה במקפיא.
ואם תרצו, אפשר גם לאפות ולאכול כעוגיות.
